Strategisch HRM-adviseur Nissewijs (interim)

Vacature gesloten

Strategisch HRM-adviseur (interim)

Per 1 augustus 2024

Freelance · Abbenbroek

Over Nissewijs

Wij zijn Nissewijs scholengroep. Openbare, christelijke en samenlevingsscholen. Samen sterk. Op onze scholen ontwikkelen kinderen zich tot volwaardige burgers. Kinderen leren wat belangrijk is in het leven en hoe ze elkaar en anderen kunnen helpen.

Over de functie

Als strategisch HRM-adviseur houd je je met diverse onderwerpen bezig en is geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt en implementeert strategisch HR-beleid, bent sparringspartner voor college van bestuur, participeert in externe en interne netwerken en ondersteunt de directeuren van de scholen bij de uitvoering van het HR-beleid.

Ook denk je mee over arbeidsmarktcommunicatie en aantrekkelijk werkgeverschap en hebt daarin een creatieve inbreng, sluit je aan bij gesprekken tussen directeuren en medewerkers en coördineert scholingsbijeenkomsten. Daarnaast weet je ook stevig de mouwen op te stropen in de uitvoering van de thema’s.

Mocht je deze functie liever in dienstverband willen vervullen? De werving van deze functie hebben we uitbesteed aan ScoliX. Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Dit zeggen collega's

 “Een ontzettend leuke baan in een fijne werkomgeving”

Heb je vragen?

Heb je interesse?

Laat hieronder via de button 'Solliciteer nu' je gegevens achter.