Leerkracht Jan Campert

Solliciteer nu

Leerkracht groep 4-5 Jan Campert per 1 januari 2024

Op deze school mag je zijn wie je bent met al je talent!

Full-time / Part-time · Spijkenisse

Over de school

Obs Jan Campert staat voor goed, betekenisvol en passend onderwijs, gericht op de brede ontwikkeling en talenten van kinderen. Wij streven ernaar om het beste uit het kind en onszelf te halen. Dit doen we, samen met ouders, in een uitdagende en veilige leeromgeving, waarin respect en verbondenheid centraal staan. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een pabo-diploma.

  • Je bent communicatief sterk.

  • Je bent een teamplayer.

  • Je kan van de kinderen en van je werk genieten.

Wat we bieden

Bij ons word je opgenomen in een zeer gemotiveerd en betrokken team dat vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid Samen Leren Inhoud (SLIG) geeft. In onze school staan veiligheid en duidelijkheid voorop, want een kind kan pas goed leren als het goed in zijn/haar vel zit. Acceptatie van verschillen en het geven van vertrouwen zijn daarbij essentieel. We gaan uit van de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen en bouwen daarop voort met als doel dat alle kinderen hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen.

Ben jij de leerkracht die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Voel jij je op je plek tussen de breuken en de tafels van de middenbouw? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan! Uiteraard krijg je alle mogelijkheden om jouw kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen. Op onze school is een schoolopleider werkzaam die beginnende leerkrachten goed begeleid.
Het salaris is volgens de cao PO leerkracht-LB.

Dit zeggen collega's

"Jan Campert is een school waar ik met mijn collega's alle ruimte krijg om     het onderwijs vorm te geven en te verbeteren."

Zo ziet het proces eruit

  • Solliciteer direct.
  • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we onmiddellijk contact met je op om met elkaar in gesprek te gaan.

  • Natuurlijk is er alle ruimte om een dag mee te lopen om zo een indruk van onze school te krijgen. 

Heb je nog vragen?

Zijn we een match?

Solliciteer via de button en wie weet tot snel!