Intern begeleider onderbouw De Hoeksteen

Solliciteer nu

Intern begeleider onderbouw De Hoeksteen per direct

Jij zorgt voor de bouwstenen van de kinderen voor de toekomst!

Part-time · Spijkenisse

Over de school

De Hoeksteen is een school met een enthousiast team. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen met plezier naar school komen. Als kinderen het op De Hoeksteen naar hun zin hebben, krijgen ze vanzelf plezier in het leren en komen ze tot betere resultaten. Natuurlijk kom jij dan ook met plezier naar je werk!

Er zijn verschillen tussen kinderen en daarop passen wij ons onderwijs aan. Zo willen wij kinderen helpen het beste uit zichzelf te halen.Wij begeleiden hen in dat ontwikkelingsproces. In dit proces wordt ze geleerd om zelfstandig te werken, samen te werken, zelf keuzes te maken en zelf oplossingen te bedenken. Kinderen die meer uitleg nodig hebben, krijgen dit. Kinderen die meer aankunnen, krijgen uitdagende lesstof.
Wij noemen het daarom dynamisch onderwijs.

Wij zijn trots op ons Ontdeklab. Kinderen die nieuwsgierig zijn naar techniek en ICT kunnen daar hun kennis uitbreiden en hun talenten ontdekken.

Onze intern begeleider voert de regie over de leerlingenzorg en de onderwijskwaliteit. Dit doe je niet alleen: samen met collega intern begeleiders versterk je de zorgstructuur die nu al aanwezig is.

En: in 2025 gaan we over naar nieuwbouw. Je bouwt mee  aan het onderwijs dat daar gegeven gaat worden. Een unieke kans!


Wie ben jij?

 • Jij bent iemand die verder kijkt dan alleen gedrag en data, je werkt vanuit onderwijsbehoeften van leerlingen en zoekt naar kansen binnen onze school waarbij termen als “kansengelijkheid” en “hoge verwachtingen hebben” centraal staan. 

 • Je bent in staat je te verbinden aan de zorgstructuur die er al staat, je durft hulp te vragen en je weet dat je mag leren en dat fouten maken daar ook bij hoort.

 • Je bent onderwijsinhoudelijk onderlegd en blijft nieuwsgierig naar vernieuwingen op het gebied van onderwijskwaliteit.

 • Je kunt de rust bewaren in een pittige casus en weet van daaruit heldere afspraken te maken waarop jij de regie voert.

 • Je bent communicatief sterk naar alle partijen en gaat een “moeilijk” gesprek niet uit de weg.

 • Je bent in staat om op jezelf te reflecteren, bent pro- actief, hebt lef en relativeringsvermogen.

 • Je hebt een pabo-diploma en eventueel relevante opleidingen of bent bereid je verder te ontwikkelen.

 • Je bent iemand die op een natuurlijke manier een netwerk om zich heen creëert.

Wat we bieden

Bij ons krijg je betrokken collega's en begeleiding op maat. Leuke kinderen in een veranderende, toekomstgerichte organisatie. Je krijgt alle ruimte om je talenten te laten zien en in te zetten!
Het salaris is volgens de cao PO leerkracht-LC.

Dit zeggen collega's

"Op deze school staat het welbevinden van het kind voorop. Je staat er niet alleen voor, je werkt samen in een unit en je hoeft niet alles alleen te ontdekken. Er wordt hier naar je geluisterd en je wordt direct als volwaardige collega aangesproken. Ook is het mogelijk om juist die dingen te doen waar je echt goed in bent."

Zo ziet het proces eruit

 • Solliciteer direct.
 • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we onmiddellijk contact met je op om met elkaar in gesprek te gaan. 
 • Natuurlijk is er alle ruimte om een dag mee te lopen om zo een indruk van ons onderwijs te krijgen.  

Heb je nog vragen?

Zijn we een match?

Solliciteer via de button en wie weet tot snel!